Fantastische Krasactie Arnhemse Sportzomer

Na de succesvolle kraskaartacties tijdens de UIT Nacht Arnhem en rond de Paasdagen, organiseren we deze zomer opnieuw een fantastische kraskaartactie in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem Events. Dit keer is de actie onderdeel van de Arnhemse Sportzomer. En jij kunt weer meedoen!

De kraskaartactie loopt gedurende de hele maand augustus 2024, samen met de Olympische Spelen, het EK Beachvolleybal (in Arnhem!) en alle andere sportieve evenementen die tijdens de Arnhemse Sportzomer in de binnenstad plaatsvinden.

Wat moet je doen?

Geef hieronder aan welke prijs of prijzen jij beschikbaar stelt voor de kraskaartactie. Dit kan bijvoorbeeld een cadeaubon, een tegoedbon voor een gezonde smoothie, een VIP-behandeling, een gratis workshop of een ander cadeau zijn dat past bij de zomer en sportieve activiteiten.

Hoe meer prijzen er zijn, hoe succesvoller de actie!

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier (‘enquête’) met jouw te winnen prijs en profiteer van deze actie.

De aanmeldperiode loopt tot uiterlijk 21 juli 2024.

De kraskaarten worden verdeeld onder de deelnemende bedrijven, samen met een opvallende poster voor in de etalage of bij de entree.

Via de media van Binnenstad Arnhem wordt bekendgemaakt wie er meedoen met deze leuke actie.

*De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en worden afgehaald bij de winkelier die de prijs beschikbaar stelt. Dit kan wellicht nieuwe klanten naar je bedrijf trekken.

Reageer snel, doe mee en profiteer van deze geweldige actie!