Legal

privacy

U kunt onze voorwaarden op verzoek inzien, stuur uw bericht naar Biz Korenkwartier. U vindt onze contactgegevens door op de knop onderaan iedere pagina van deze website te klikken.

copyright

Deze website maakt gebruik van afbeeldingen en foto’s die mogelijk auteursrechtelijk zijn beschermd door derden. We willen benadrukken dat de auteursrechten van deze afbeeldingen bij de oorspronkelijke makers liggen, tenzij anders vermeld.

We hebben ons best gedaan om de juiste toestemming te verkrijgen voor het gebruik van deze afbeeldingen, en waar mogelijk hebben we de nodige attributie verstrekt aan de auteurs volgens hun vereisten. Als u van mening bent dat uw werk onjuist is gecrediteerd of onterecht wordt gebruikt op deze website, neem dan contact met ons op via info@biz-korenkwartier.nl en we zullen onmiddellijk de nodige stappen ondernemen om dit recht te zetten.

Wij respecteren de rechten van auteurs en creatieve makers en willen ervoor zorgen dat alle afbeeldingen op deze website legaal en correct worden gebruikt. Als u vragen heeft over ons gebruik van afbeeldingen of auteursrechten, neem dan gerust contact met ons op.